Datingtips voor vrouwen

Ga je binnenkort op een date, maar heb je echt geen idee wat je moet doen, of hoe je er nou achter komt of hij je echt leuk vindt? Daten kan best eng zijn, zeker de eerste keer, maar met deze tips zorg jij ervoor dat je date een succes wordt.

 

5 Tips Om Succesvol Te Daten Voor Vrouwen

 

  1. Vertel Niet Gelijk Je Hele Levensverhaal

Soms heb je gelijk zo’n goede klik met iemand dat het voelt alsof je ze echt alles kunt vertellen. Dat is natuurlijk echt geweldig, maar om dat nou op de eerste date te doen is misschien toch wat te datingtips voor vrouwenveel. Vertel je levensverhaal daarom in delen.

 

  1. Raak Hem Aan

Vindt je hem echt leuk? Raak zijn arm dan aan tijdens het praten of laat hem op andere manieren zien dat je hem wel ziet zitten. Maar let op: Als hij wegtrekt dan vindt hij jou toch niet zo geweldig. Doet hij het tegenovergestelde en komt hij juist dichterbij? Dan vindt hij je leuk.

 

  1. Let Op Foute Signalen

Moeten jullie ergens in the middle of nowhere afspreken of kijkt hij iedere keer over zijn schouder? Dat is een signaal dat hij misschien wel een ander meisje heeft. Een ander super fout signaal is dat hij je om geld vraagt. Niet doen, hoe leuk je hem ook vindt!

 

  1. Wees Jezelf

Jij bent super leuk! Ja, echt waar! Wees jezelf tijdens je date en wees eerlijk over hoe “gewoon” je bent. De waarheid komt uiteindelijk toch wel naar boven.

 

  1. De Beste Tip Ooit Van Mijn Beste Vriend

Als een jongen met je aan het zoenen is, maakt het hem echt niet uit dat je een buikje hebt of dat er een pukkel op je neus zit. Maak je dus geen zorgen daarover. Vindt hij je leuk, dan vindt hij je leuk. En anders? Jammer, maar er zijn nog meer vissen in de zee.