Datingtips voor mannen

Iedereen doet tegenwoordig aan internet daten. Niet zo gek, want dankzij het groeiende aantal computers en smartphones in deze wereld is het makkelijker dan ooit even snel een online dating profiel aan te maken. Maar, hoe gedraag je, je als man op een date? Wat zijn echte no-no’s en wat moet je juist doen?

 

5 Date tips voor mannen

 

  1. Wees Altijd Galant

Vrouwen houden nog altijd van mannen die de deur voor haar open houden of haar stoel aanschuiven. Het is een kleine moeite die je waarschijnlijk ver laat komen.

 

  1. Onthoud Iets Over Haar Voor De Volgende Keer

Al is het maar de kleur van haar ogen, haar leuke lach of hoe geweldig je haar vindt ruiken. Geef hier bij de volgende date een complimentje over – of beter nog: Doe het meteen!

 

  1. Stel Vragen, Maar Praat Ook Over Jezelf

Mensen praten over het algemeen graag over zichzelf. Loopt het een beetje stroef? Vraag haar dan bijvoorbeeld naar haar lievelingsboek en waarom ze het zo geweldig vond. Of vraag haar naar haar favoriete plek op aarde. Grote kans dat het dan ineens veel beter loopt. Vergeet ook niet over jou eigen favoriete plek te vertellen. datingtips voor mannen

 

  1. Praat Nooit Over Je Ex Op De Eerste Date

Dit is iets dat veel te vaak gebeurd. Lieve mannen, praat alsjeblieft niet over je ex op de eerste date. Dat is namelijk een teken dat je misschien nog helemaal niet over haar heen bent.

 

  1. Als Je Een Klik Online Hebt Hoeft Dit Niet Altijd Zo Te ZIjn In Het Echt

Het nadeel van online daten is dat iedereen zich wel iets anders voordoet online. Die enorm goede klik die je online hebt met haar kan dus compleet verdwijnen in het echte leven. Lees haar lichaamstaal. Reageert ze op je aanraking en blijft ze staan als je iets dichterbij komt terwijl ze aan het praten is? Dan ziet ze je zitten!

 

Dat waren ze. Onze 5 tips. Veel succes op je date!